North Korea

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din North Korea

Proprietate de vânzare în Coreea de Nord
Coreea de Nord este un stat din Asia de Est.
Se învecinează la nord cu China, cu Rusia, în timp ce la sud, zona demilitarizată coreeană la paralela 38, o separă de Coreea de Sud.
Pentru a cunoaște piața imobiliară din țară și dacă sunteți interesat să cumpărați proprietăți de vânzare în Coreea de Nord, este important să știți că, în ultimii ani, decalajul dintre oraș și țară a crescut. Creșterea economică care afectează Coreea de Nord de acum un deceniu favorizează dezvoltarea frenetică a centrelor urbane.
În ciuda dezvoltării accelerate a țării, izolarea la care sunt retrogradate de politica imperialistă a SUA nu permite distribuirea bunăstării într-un mod uniform și rapid. Deși uneori această teorie este o scuză pentru a ascunde alte probleme interne din țară.
Kim Jong Il a favorizat dezvoltarea unei noi clase sociale, numită donju, adică domnii banilor. Ele reprezintă clasa de mijloc a țării și sunt prezente în multe orașe din Coreea de Nord.
În ultimii doi ani, orașele Coreei de Nord au văzut că activitățile de construcție se înmulțesc atât în ​​cantitate, dar mai ales în calitate.
Problema pentru cei care doresc să cumpere proprietăți de vânzare în Coreea de Nord este că proprietatea privată nu există și doar spațiile pot să o cumpere. Prețurile unui apartament din districtul Chung-guyok din Pyongyang sunt în jur de 150.000 €, dar costurile variază în funcție de solicitări și de etajul în care se află cazarea. Prețurile din alte orașe sunt cu 20% și 40% mai mici. Pyongyang și Sinuiju sunt două dintre orașele cu cea mai bună piață imobiliară și o ofertă largă de proprietăți de vânzare în Coreea de Nord.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB